maandag 31 maart 2008

#DING 23



En daar is dan de finish!
Leuk begonnen met het maken van een weblog en daarna begon de ontdekkingsreis. Leuke dingen en minder leuke dingen volgden elkaar op. You Tube filmpjes bekijken en op je weblog zetten was grappig. Een Netvibes account aanmaken en RSS feeds toevoegen is heel bruikbaar, zowel privé als voor de bibliotheek. Flickr met de diverse mogelijkheden was ook één van mijn favorieten. Del.icio.us, wiki's, zoekmachines, podcasts, librarything, instant messaging allemaal verschillende dingen. Sommige dingen zullen zeker toepasbaar zijn in de bibliotheek. Een handboek met een beschrijving van de 23dingen zou misschien handig zijn, als een soort naslagwerk. Misschien toepasbaar in een wiki?
Ik heb wel heel veel geleerd, in het begin was ik behoorlijk fanatiek. Soms ontbrak mij de tijd om alles helemaal uit te spitten, maar in ieder geval heb ik aan alle 23dingen mogen snuffelen. Het ligt ook in mijn bedoeling als diverse onderdelen in de bibliotheek gaan worden toegepast, ik mij daar volledig in ga verdiepen. Ik heb de cursus als zeer positief ervaren.
Verbeterpunten zou ik zo één, twee, drie niet weten.

6 opmerkingen:

TUNNIS zei

Zo, gefeliciteerd, leuk plaatje, maar misschien wil je helemaal niet stoppen. Je laat je wel door dat finischdoek tegenhouden, zo kom je niet over de eindstreep.
Nee je wou doorgaan met heel veel dingen las ik (ik lijk wel een schoolmeester), hee pep, top, en laten we maar doorgaan met chatten.

MrsMagD zei

peppie, wat een toeval nu weer! toch maar zo laten, die plaatjes. ik ga hetniet veranderen ; ik was klaar met mijn ding. alleen nog even afscheid nemen van de aliassen. tot ziens in de echte wereld.

Rob Coers zei

Haha, ja dat finishdoek staat je wel in de weg!
En je houding om er in de nabije toekomst wel mee bezig te blijven houden als er iets nieuws wordt gedaan op digitaal vlag, bevalt me.
Laat het nu niet indutten, maar blijf de ontwikkelingen volgen opver de dingen die je grootste interesse hebben.
Tot woensdag!

Unknown zei

Leuke finish, je hebt het gehaald Ik moet nog even evalueren vanavond en dan morgen nog met zijn allen.

girasole zei

Hoi Pep, ook gefeliciteerd met het behalen van de finish! bedankt voor je reacties en we blijven chatten?!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.