zaterdag 15 maart 2008

# DING 21

Wat een nostalgie! Ik herken daar wel iets van, alleen had ik destijds geen geld om allerlei plaatjes te kopen. Gelukkig had ik een vriendin die dat wel had. Zij kocht dan een plaatje en die gingen we dan bij haar luisteren. En erbij zwijmelen natuurlijk. Vervolgens heb ik alles doorgelezen, maar geen eigen account aangemaakt van last.fm. Ik heb gebruik gemaakt van onze eigen 23dingen account. Ik heb een nummer aan de playlist toegevoegd. Wat muziek afgespeeld. Ga in de toekomst nog meer uitpluizen en bekijken.
Itunes had ik al geïnstalleerd op mijn computer, vanwege de Ipod die we aan het begin van de cursus mochten ontvangen. Daar kijk ik ook wel eens op, maar mijn zoon zet allerlei muziek op de computer, dus kan ik dat zo op mijn Ipod zetten. (Bonuspunt verdiend!!) Ik heb ook nog een widget op mijn weblog gezet met muziek van The Beatles. Nu op naar ding 22!!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Goed gedaan hoor. Ik wilde je Beatles song beluisteren, maar dat hoor ik heel zacht. Geen idee hoe dat komt.

Rob Coers zei

@ Joke, geluid flink openzetten? Last.fm vind ikzelf ook wel leuk, vooral als ik genres beluister. Als je op artiest luistert, wordt het al snel een allegaartje en lijkt het in niks meer op The Beatles.
Maar wel goed, die widget.