woensdag 10 oktober 2007

ding #4 en ding #5

Ik heb mijn uiterste best gedaan om alle opdrachten uit te voeren. Het is soms wel lastig, moeilijk en niet altijd te begrijpen. De filmpjes heb ik een aantal keren af laten draaien, want 50+ers moeten sommige dingen meerdere keren bekijken en luisteren voordat het begint te dagen. Nu ik denk dat ik alle opdrachten van ding #4 en ding #5 gedaan heb.

4 opmerkingen:

Elmoenie zei

Ha die Pep!
Zeker heb ik je filmpje bekeken. Zeer onder de indruk dat het je gelukt is. Nou ja, ben gewend dat jij net zo lang zit te vogelen tot het voorelkaar is. Met RSS heb ik nog niet zoveel, hoop dat het nu gaat lukken. Anders kom ik effe bij je langs, dan kun je het me uitleggen. Ga ik in het oude schoolbankje zitten, met de inktpot en dan ben jij de juf, oké?
See you!

Unknown zei

Hoi Peppie,
Leuk dat het gelukt is. Maarrr telkens als ik jou weblog als feed wil toevoegen krijg ik een foutmelding. Heb ik ook al doorgegeven aan Rob, dus ik hoop dat hij daarvoor een oplossing heeft.

Rob Coers zei

Hoi Peppie, blij dat het gelukt is met RSS. Heb je zelf nog nieuwe RSS feeds gevonden die in je interesse gebied liggen? Want nu je RSS hebt leren kennen, is het zaak om ermee te blijven werken.
De feed van je weblog komt weer door, dus dat is ook weer opgelost.
Succes verder!

germenneke zei

Hi Peppie,
Ik heb je nu kunnen toevoegen aan mijn Netvibes en kan je dus goed in de gaten houden. Wat hebben veel collega's wat met katten!!