dinsdag 16 oktober 2012

TWITTER



Rob's advies gevolgd. Eerst gelezen hoe het ook alweer zat bij Ding#12 van 23 dingen. Daarna de achtergrondinformatie gelezen. Wel héél veel informatie om allemaal te onthouden. Ik heb verder nog geprobeerd om een gadget te maken, maar dat is mij nog niet gelukt.
Vervolgens vandaag, dinsdag dus, een twitter account aangemaakt. Ook een Hootsuite account aangemaakt en bekeken hoe dat een beetje werkt.
Ben nu inmiddels bijna 2 uur verder, heb ook een lijst gemaakt met biebtypes en een aantal collega's aan deze lijst toegevoegd. Ga alles nog verder uitdiepen en onderzoeken.

zaterdag 13 oktober 2012

Voorjaar???

 
 
Je kunt het bijna niet geloven, maar deze eend met haar kleintjes liepen voor mijn deur vandaag.

donderdag 4 oktober 2012

Eindelijk, eindelijk gelukt een bericht te maken! Afgelopen woensdag volledig in de stress geschoten. Ik wist mijn wachtwoord niet meer van Gmail. Diverse acties ondernomen. Uiteindelijk maar woensdag opgeven. Nu thans na veel gerommel de wachtwoorden en dergelijke weer boven water gekregen. Heeft wel wat gezucht en gesteun gekost, maar als het dan weer lukt, geweldig! Ik ben in het bezit van een ipad, fantastisch apparaat. Neem deze zeker mee op vakantie.

Mijn doel van de cursus 11 verdiepdingen is het goed leren toepassen van nieuwe media zodat ik onze klanten optimaal kan adviseren.