dinsdag 30 oktober 2007

My creation


My creation
Originally uploaded by peppie18
Na wat zoekwerk heb ik dit plaatje gevonden. Na wat plak en knipwerk is dit het resultaat.

maandag 29 oktober 2007

# 7 ding

Eindelijk. Het is gelukt een tweetal foto's bij 23dingen te plakken. Of heet dat niet zo? Ik had ze eerst bij mijn eigen account van Yahoo/flickr gezet, maar toen kreeg ik het niet voor elkaar om de foto's bij 23dingen te voegen. Toen maar volgens het instructiefilmpje gehandeld en zie daar. Ik als een soort molletje boven de berg, zullen we maar zeggen.

donderdag 25 oktober 2007

#6 Vervolg

O ja, ik was nog het één en ander vergeten te vertellen. Nu ik zo gezellig laat op dit tijdstip bezig ben. Het is mij dus gelukt een Yahoo account aan te maken en via Flickr onderstaande foto's op mijn blog te zetten. Vraag mij niet de weg hoe ik dit voor elkaar gekregen heb, maar het is gelukt. Op zich moet je gewoon goed lezen en de aanwijzingen volgen en dat komt alles in orde. De eerste foto heb ik zonder commentaar gezonden en bij de tweede foto dacht ik, laat ik proberen er wat bij te zetten en dat lukte zo te zien. Nu het wordt inmiddels wel bedtijd, ik moet morgen weer vroeg op om verder te gaan met behangen, waar ik vandaag mee was begonnen. En dat in mijn vakantie! Maar ja, dat moet ook gebeuren.

Granada - Alhambra - Patio de los Leones

#6 Ontdek Flickr

Nu deze foto ontdekt. Afgelopen week hier geweest, maar deze leeuwtjes werden gerestaureerd. Een hele klus volgens mij. Dus heel leuk om ze nu toch op een foto te zien. Verder nog veel meer mooie dingen gezien in Andalusie. Ik ga nog proberen zelf een foto op mijn blogger te zetten. Maar voor vandaag is het dit.

Granada - Jardines del Generalife


woensdag 10 oktober 2007

ding #4 en ding #5

Ik heb mijn uiterste best gedaan om alle opdrachten uit te voeren. Het is soms wel lastig, moeilijk en niet altijd te begrijpen. De filmpjes heb ik een aantal keren af laten draaien, want 50+ers moeten sommige dingen meerdere keren bekijken en luisteren voordat het begint te dagen. Nu ik denk dat ik alle opdrachten van ding #4 en ding #5 gedaan heb.

zondag 7 oktober 2007

het is dus echt gelukt!

Het is fantastisch! Het is mij gelukt een filmpje op mijn blog te zetten. Een zondagse steek houdt geen week, daar ben ik mee opgegroeid.Nu is een filmpje wel geen steek, maar toch. Dus misschien valt het filmpje er wel weer af of zo. Ik wacht wel af. Komende week wordt weer spannend om de nieuwe dingen te gaan doen. Het moet gewoon weer lukken.

de kattenstory

Hier een leuk filmpje over katten.

vrijdag 5 oktober 2007

Nu het valt allemaal niet mee. Ik zie door de bomen het bos vaak niet meer. Maar ik blijf het een uitdaging vinden om het één en ander voor elkaar te krijgen. Dus blijven prutsen!!

donderdag 4 oktober 2007

help, wat nu?

Na een aantal "rustdagen"ben ik dan eindelijk begonnen te bloggen, denk ik.
Ik hoop dat ik al de lessen nog kan inhalen. Ik ga mijn best doen.